Sholawat

bershalawatlah kalian kepada Nabi Muhammad

Teks (Syi’iran) Habib Syech

DOWNLOAD  MP3 nya

Sholli wasallimdaiman alahmada

wal ali wal ashabi man qad wahhada

Eman wong islam ninggal sholat wengi

saben dalu turu ora gelem tangi

sholat wengi ngono disenengi Gusti

sopo gelem nyuwun pasti diparingi

# yen pengen nyenengne atine kanjeng Nabi

# ayo baren-bareng sregep melu ngaji

# yen atine karep mesti ora nglali

# saben waktu ngaji ora gawe keri

ojo seneng guyon yen waktu ngaji

opo maneh sms mlaku riwa riwi

lungguhe sing anteng rungokno sing titis

ilmu yen manfaat kanggo sangu mati

# klambine you can see utawa press body

# buka aurote ora duwe wedi

# ngunu kuwi podho karo buka wadi

# bakal nrima sikso suk yen wes koe mati

lanang karo wadon podo kluyuran

pamit nang wong tuwo jare pengajian

eh nyatane malah do pacar2an

budhal saka ngaji do bonceng boncengan

# lanang karo wadon manggon sepi sepi

# nganti senggal senggol koyo kebo sapi

# ngono kuwi duso nurut cara nabi

# ojo diterusno yen durung di rabi

Iklan

7 comments on “Teks (Syi’iran) Habib Syech

  1. imam bastomi
    Oktober 12, 2012

    Asssalamu’alaikum akhi
    Ane minta tolong lirik lagu nya habib syeh yang lailaha illallah allah allah
    Syukron sebelumnya akhi
    Wassalam

  2. masrur
    Desember 15, 2011

    belum disediakan fasilitas share untuk selain facebook ?

  3. Yayasan Nurul Falah
    November 7, 2011

    Assalamu’alaikum. Mohon Izin, utk mengcopi teks siir dan mp3 nya, semoga bermanfaat.

  4. bangma
    Oktober 9, 2011

    assalamualaikum, mugi2 berkah lan manfaat. Amiin.

  5. abu azka
    Maret 21, 2011

    Assalamualaikum, maaf wan, kalo bisa sekalian mp3nya biar ana bisa tahu nadanya.
    syukron

    • syauqie muhammad marier
      Maret 21, 2011

      insya Allah

      • syauqie muhammad marier
        Maret 21, 2011

        sudah mas abu azka, mudah mudahan tambah senang dengan sholawat

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on Mei 24, 2010 by in Teks Shalawatan.

Statistik Blog

  • 1,327,858 hit
Follow Sholawat on WordPress.com
%d blogger menyukai ini: